Hvad er en firmapension?

Pensionsopsparing

En pensionsopsparing kan være med til at sikre en god tredje alder. Ikke mange tror på, at der bliver meget folkepension at leve for, og vi lever længere og længere. Hvordan vil du gerne leve, når du går på pension?

 

Vi tilbyder opsparing til dig, der selv vil prøve kræfter med at investere, men også hvis du vil overlade det til investeringseksperterne at få opsparingen til at vokse. Med høj risiko eller med livrem og seler, eller noget midt imellem. Vi sørger for at give dig overblikket, så du kan træffe det rigtige valg for dig.

 

 

Forsikringer

Den anden del af firmapensionsordningen er en forsikringspakke. Vi kalder den også for en tryghedspakke, fordi den er med til holde hånden under dig og dine ansatte ved sygdom eller dødsfald.

Tryghedspakken indeholder:

  • Livsforsikring
  • Forsikring ved kritisk sygdom
  • Forsikring ved tab af erhvervsevne
  • Sundhedsforsikring

Der er mange gode grunde til at vælge firmapension hos os

Fordele for medarbejderne

En firmaordning er billigere
En firmaordning koster mindre end private ordninger. Jo lavere omkostninger, jo flere penge til opsparing. Og hver en krone tæller.

 

Forsikringer der giver tryghed i hverdagen
De fleste medarbejdere kommer i løbet af deres arbejdsliv ud for stress, sygdom eller skader, og med forsikringerne i pensionsordningen er der hjælp og støtte at hente for både dig som medarbejder og dine nærmeste. Både med rådgivning, behandling og økonomi.

 

Du kan købe forsikringerne, selvom du tidligere har haft skader
Der er lempelige helbredskrav, når I træder ind i ordningen. Og hvad betyder det så? Jo, hvis du har haft skader eller har været syg tidligere, så kan du stadig blive forsikret gennem firmapensionsordningen.

Fordele for virksomheden

Vi er din sparringspartner, hvis medarbejderne bliver sygemeldt
Stress, arbejdsskader, krise – virksomheden kan blive udfordret, hvis nøglemedarbejdere bliver sygemeldt. Vi står klar til at hjælpe både dig, virksomheden og medarbejderen med at komme igennem en svær tid – både med rådgivning (fx at finde vej i lovgivningen om offentlige ydelser), og med behandling og økonomi.

 

Firmapension er et medarbejdergode
Gode medarbejdere hænger ikke på træerne. En firmapensionsordning er efterhånden et must, når du skal tiltrække og fastholde de rigtige og dygtigste medarbejdere.

 

Pensionsordningen er nem at administrere
Vi hører det gang på gang. Det er besværligt med pension. Men glem alt om det – vi har gjort det nemt for dig. Alt foregår digitalt, og det er nemt og hurtigt at administrere jeres ordning og bl.a. tilmelde og framelde medarbejdere.

Vi gør det nemt at skifte pensionsleverandør

1

Vi holder et møde, når det passer jer

Vi sætter os sammen og drøfter jeres behov og ønsker til en firmapension. Bagefter giver vi jer et tilbud.

2

Vi sætter den nye pensionsløsning i gang

Takker I ja til tilbuddet, sørger vi for at opsige den eksisterende aftale og implementere den nye.

3

Vi rådgiver medarbejderne

I giver os en liste over jeres medarbejdere, og vi kontakter dem og rådgiver dem, så vi sikrer, at den nye pensionsordning bliver tilpasset den enkeltes liv og behov.

4

Vi er lige i nærheden, når i har brug for os

Når aftalen kører, er I og jeres medarbejdere altid velkomne til at kontakte os, hvis I har brug for vores rådgivning.

 

Kontakt os på 81 81 20 90 om firmapension.